اسهال کودکان را در دوره کرونا جدی بگیرید

اسهال در کودکان در کرونا

دانشمندان معتقدند اسهال و استفراغ می‌تواند نشانه اصلی کرونا در کودکان باشد. بنا به گزارش جدید یورونیوز نتیجه یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که اسهال و استفراغ می‌تواند نشانه اصلی ابتلا به ویروس جدید کرونا در میان کودکان باشد. محققان در دانشگاه کوئینز بلفاست در ایرلند شمالی وضعیت بیش از ۹۹۰ کودک دو تا ۱۵ ساله از سراسر بریتانیا را در جریان تحقیق خود بررسی کردند. به گفته آنها در میان کودکانی که بدن آنها پادتن (آنتی بادی) بیماری «کووید ۱۹» را تولید کرده بود علاوه بر علائمی همچون تب و سردرد، اسهال و استفراغ نیز گزارش شده است.
این در حالی است که تاکنون تنها از تب، سرفه و تغییر حس‌های بویایی و چشایی به عنوان علائم ابتلا به ویروس جدید کرونا در میان کودکان یاد می‌شد. در مقابل پژوهش ها نشان می‌دهد که درد عضلانی، خستگی، احساس گیجی، درد قفسه سینه و مشکل گوارشی علائم اصلی ابتلا به «کووید ۱۹» در میان بزرگسالان است.
تام واترفیلد، یکی از مسئولان تحقیق دانشمندان در دانشگاه کوئینز بلفاست در مورد نتیجه این پژوهش می‌گوید: «در گروه [مطالعه] ما اسهال و استفراغ بیش از سرفه و تغییر در حس‌هایی بویایی و چشایی نشان دهنده ابتلا بود. »
او می افزاید: «اگر بخواهید ابتلا به کرونا را در کودکان شناسایی کنید باید به علائمی مانند اسهال و استفراغ توجه کنید و تنهابه دنبال نشانه‌هایی در دستگاه تنفسی نباشید .»
به گفته وی با در نظر گرفتن تب، سرفه و تغییر حس‌های بویایی و چشایی تنها می توان ۷۶ درصد موارد ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا را با آزمایش شناسایی کرد اما با توجه به علائم گوارشی در کودکان می توان این رقم را به ۹۷ درصد رساند.
از سوی دیگر بسیاری از کودکان در فصل پائیز از علائم سرماخوردگی رنج خواهند برد اما تام واترفیلد بر این باور است که آبریزش بینی و عطسه در میان کودکان نشانه ابتلا به ویروس جدید کرونا محسوب نمی‌شود.

فیسبوک
تلگرام
توئیتر
لینکداین
واتساپ
ایمیل

نوشته های محبوب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

نوشته های محبوب

مهدک مراقبت‌های همه جانبه دوران کودکی

مراقبت برای رشد و تکامل کودکان خردسال (Early Childhood Development) فقط به آنچه در درون کودک می‌گذرد نمی‌پردازد. بلکه به آنچه کودک شما برای رشد و نمو خود به آن نیاز دارد توجه دارد. برای اینکه کودک بتواند بگونه‌ای سالم و طبیعی تکامل یافته و یاد بگیرد، تنها کافی نیست که نیاز‌های اولیه و اصلی برای نگهداری، تغذیه و سلامتی او تامین شوند، بلکه لازم است نیازهای او برای تاثیر متقابل، تقلید، عواطف، ایمنی و یادگیری در اثر کشف و جستجو نیز برآورده شود.