كودك دچار استفراغ را چگونه باید تغذیه کرد؟

تغذيه كودك دچار استفراغ:

  • غذا دادن به كودكي كه تهوع دارد به مدت 4 تا 6 ساعت قطع شود، ولي هر 10 دقيقه بايد حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوري مايعات سرد به كودك داد.
  • اگر بعد از 4 تا 6 ساعت استفراغ كودك متوقف شد، حدود 30 ميلي‌ليتر يا حدود 6 تا 8 قاشق غذاخوري شير يا پوره نسبتاً رقيق به كودك داده شود.
  • اگر بعد از دادن پوره يا شير، كودك استفراغ نكرد، مي توان بعد از دو ساعت مجدداً همان مقدار شير يا پوره رقيق را به كودك داد و كم‌كم به مقدار غذاي داده شده اضافه نمود.
  • درصورتي‌كه كودك بعد از هر بار غذا دادن استفراغ كند و نشانه‌هايي از كم آبي در او ديده شود بايد سريعاً به مركز بهداشتي درماني مراجعه نمود.
  • اگر استفراغ به دنبال سرفه زياد باشد (مثلاً كودك سرما خورده است و به‌دنبال سرفه شديد استفراغ مي‌كند) به مادر توصيه می‌شود که كم‌كم به او در حالت نشسته غذا بدهد و بعد از غذا مدتي به حالت ايستاده و يا نشسته باشد.
فیسبوک
تلگرام
توئیتر
لینکداین
واتساپ
ایمیل

نوشته های محبوب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

نوشته های محبوب

مهدک مراقبت‌های همه جانبه دوران کودکی

مراقبت برای رشد و تکامل کودکان خردسال (Early Childhood Development) فقط به آنچه در درون کودک می‌گذرد نمی‌پردازد. بلکه به آنچه کودک شما برای رشد و نمو خود به آن نیاز دارد توجه دارد. برای اینکه کودک بتواند بگونه‌ای سالم و طبیعی تکامل یافته و یاد بگیرد، تنها کافی نیست که نیاز‌های اولیه و اصلی برای نگهداری، تغذیه و سلامتی او تامین شوند، بلکه لازم است نیازهای او برای تاثیر متقابل، تقلید، عواطف، ایمنی و یادگیری در اثر کشف و جستجو نیز برآورده شود.