شیرگاو، ماده اصلی شیر خشک می باشد. اما تغییرات زیادی در آن بوجود می آورند تا برای شیرخوار انسان قابل هضم باشد.لاکتوز آن را با اندازه لاکتوز شیر مادر برابر می کنند. چربی آن راحذف می کنند و به جای آن چربی نباتی اضافه می کنند تا برای نوزاد براحتی قابل هضم باشد. به آن آهن نیز اضافه می شود. 2017 nike air max pas cher از شیر خشک های بدون آهن استفاده نکنید . نوع دیگری از شیر خشک ها شیر خشک هیدرولیز شده یا کاهنده حساسیت هستند. در این شیرها پروتئین را به ذرات کوچکتری تبدیل می کنند تا قابلیت جذب بیشتری داشته باشد که برای نوزادانی سابقه فامیلی حساسیت دارند (مثل اگزما) بسیار پیشگیری کننده می باشد. شیرهای کاهنده حساسیت می تواند حداقل به ۹۰ درصد شیرخوارانی که دچار حساسیت غذایی با علائم عطسه و آب ریزش از بینی یا مشکلات گوارشی هستند کمک کند. (البته شیر مادر برای این نوزادان مطلوبترین است). شیر دیگری به نام شیر «سوی» در بازار موجود است (soy formula) که پروتئین آن سویا وقند موجود در آن گلوکز یا سوکراز است و با شیر خشک معمولی متفاوت است. این شیر برای بچه هایی که قادر به هضم قند شیر یا لاکتوز نیستند مناسب است. شیر مخصوص دیگری نیز وجود دارد که لاکتوز ندارد، بسیاری از بچه ها در دوران کوتاهی به خصوص به دنبال ابتلا به اسهال که باعث از بین رفتن آنزیم های هضمی در لایه پوششی روده می شود. Nike Free 3.0 دچار عدم تحمل لاکتوز می شوند باید از این نوع شیر خشک (بدون لاکتوز) استفاده کنند و بعد از بهبودی می توانند به مصرف شیر خشک قبلی ادامه دهند.