خشونت و کودک

هر عاملی که مانع دسترسی کودک به نیازهایش باشد، خشونت است. خشونت فیزیکی فقط یکی از انواع خشونت است. Robert Griffin III – Baylor Bears بعضی خشونت ها مستقیم هستند و بعضی غیر مستقیم خشونت هایی که در فضای خانواده اتفاق می افتد را خشونت خانوادگی و خشونت هایی که در فضای جامعه اتفاق می افتد را خشونت اجتماعی و خشونت هایی که در طبیعت رخ می دهد را خشونت های طبیعی نامگذاری گردیده. مهمترین این خشونت ها که مستقیماً کودک را ناامن می کند، خشونت های خانوادگی و ناامنی های خانوادگی است. اگر خانواده درست عمل کند و کودک در بستر خانواده امن باشد، از خشونت های اجتماعی آسیب نخواهد دید و یا بسیار کم تأثیر می گیرد. Case Keenum – Houston Cougars آسیب های اجتماعی و طبیعی هم باز از طریق خانواده به کودک منتقل می شود.

  • محکم بودن با خشونت فرق می کند. هر چیزی در عین محکم بودن می تواند لطافت و نرمی داشته باشد.
  • خشونت هم جسم را آزار می دهد هم روح را. متأسفانه در جامعه ی ما خشونت تبدیل به یک هنجار شده است. ما اصلاً در رفتارهایمان لطافت نداریم، حتی خانم ها. جامعه ی ما به خصوص خانواده ها بسیار خشن و خشونت محور هستند. به حرف زدن هایمان باهم توجه کنید، اصلاً با هم لطیف صحبت نمی کنیم. رفتارهی مان لطافت ندارد.
  • خشونت یعنی ایجاد مانع در برابر رشد. لطافت مسیر رشد را نرم می کند و حرکت راحت انجام می شود. اما خشونت دست انداز است.حالا هرچه خشونت بیشتر باشد، موانع هم بیشتر خواهد بود.
  • رشد یعنی حرکت، زندگی یعنی رشد ، خشونت یعنی مانع رشد.
فیسبوک
تلگرام
توئیتر
لینکداین
واتساپ
ایمیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

نوشته های مرتبط

نوشته های این نویسنده

مهدک مراقبت‌های همه جانبه دوران کودکی

مراقبت برای رشد و تکامل کودکان خردسال (Early Childhood Development) فقط به آنچه در درون کودک می‌گذرد نمی‌پردازد. بلکه به آنچه کودک شما برای رشد و نمو خود به آن نیاز دارد توجه دارد. برای اینکه کودک بتواند بگونه‌ای سالم و طبیعی تکامل یافته و یاد بگیرد، تنها کافی نیست که نیاز‌های اولیه و اصلی برای نگهداری، تغذیه و سلامتی او تامین شوند، بلکه لازم است نیازهای او برای تاثیر متقابل، تقلید، عواطف، ایمنی و یادگیری در اثر کشف و جستجو نیز برآورده شود.