موادلازم:
ماكاروني 40 گرم (يك دسته كوچك)
گوشت چرخ كرده 30 گرم معادل 1 قاشق غذاخوري
پياز 10 گرم معادل نصف پيازكوچك
گوجه فرنگي 90 گرم معادل يك گوجه فرنگي متوسط يا
سه عدد گوجه فرنگي كوچك
كره 10 گرم معادل 1 قاشق مرباخوري پر(هنگام طبخ غذا)
كره 5 گرم معادل نصف قاشق مرباخوري(هنگام خوردن غذا)
طرز تهيه:
ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه پياز و كمي آب روي حرارت گذاشته تا كمي پخته شود سپس كره وگوجه فرنگي رنده شده را اضافه كنيد وبگذاريد گوشت كاملا پخته شود وآبش كشيده شود. درظرف ديگري به آب درحال جوش ماكاروني را با كمي نمك بريزيد وبعداز 10 دقيقه پخت آنرا آبكش كرده وهمراه با گوشت آماده شده بگذاريد تا دم بكشد. هنگام دم گذاشتن يادادن غذا باقيمانده كره را به آن اضافه كنيد. در صورت تمايل براي بهبود طعم ماكاروني از سبزي خشك ونارنج استفاده كنيد.
ارزش غذايي ماكاروني( پخته شده با مقادير فوق):
2 (ميلي گرم)
2 (ميلي گرم) | آهن | 460(كالري) | انرژي |
35(ميلي گرم) | كلسيم | 15 (گرم) | پروتئين |
280 (رتينول اكي والان) | ويتامينA | (گرم) | چربي |
11 (ميلي گرم) | ويتامينC | 70 (گرم) | كربوئيدرات |