) دو نيم كردن ميوههاي گرد و هسته دار مثل انگور و پختن ميوههاي سفت و سخت.
2) خارج كردن دانه يا هسته ميوههايي مانند هلو يا هندوانه و سپس نرم و له كردن آن ها.
3) خرد كردن انواع گوشتها و جگر.
4) جدا كردن تكههاي كوچك استخوان و غضروف از گوشت.
5) غذا خوردن كودك در حال نشسته و حضور و نظارت مادر يا شخص مراقب، هنگامي كه او غذا ميخورد يا مايعات را مينوشد.
همچنين:
وقتي كودك در حال غذا خوردن است او را به گريه يا خنده نيندازند.
براي ساكت كردن گريه او، از غذا دادن استفاده نكنند.
زماني كه در حال خنده يا گريه است غذا در دهانش نگذارند.
http://www.professorsoltanzadeh.com/new/food/maintxt.htm