کته ماهیچه
موادلازم:
ماهیچه ۳۰ گرم معادل یک تکه متوسط خورشتی
برنج ۴۰ گرم معادل ۴ قاشق غذاخوری یا یک استکان کوچک
پیاز ۵ گرم معادل یک چهارم پیاز کوچک
کره ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری پر(هنگام طبخ غذا)
کره ۵ گرم معادل نصف قاشق مرباخوری( هنگام خوردن غذا)
طرز تهیه:
ابتدا ماهیچه را ریز کرده وبا پیاز کاملا بپزید, سپس برنج راهمراه کره اضافه کنید تا مثل کته پخته ونرم شود ودم بگذارید. هنگام دادن غذا کره را اضافه کرده وهمراه ماست به کودک بدهید.
ارزش غذایی کته ماهیچه( پخته شده با مقادیرفوق) :
۱ (میلی گرم) | آهن | ۲۸۵ (کالری) | انرژی |
۱۶ (میلی گرم) | کلسیم | (گرم) | پروتئین |
۱۳۸(رتینول اکی والان) | ویتامینA | (گرم) | چربی |
(میلی گرم) | ویتامینC | ۳۲ (گرم) | کربوئیدرات |