کته با ماهیچه

کته ماهیچه

 

موادلازم:

 

ماهیچه                       ۳۰ گرم معادل یک تکه متوسط خورشتی

 

برنج                           ۴۰ گرم معادل ۴ قاشق غذاخوری یا یک استکان کوچک

 

پیاز                             ۵ گرم معادل یک چهارم پیاز کوچک

 

کره                             ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری پر(هنگام طبخ غذا)

 

کره                             ۵ گرم معادل نصف قاشق مرباخوری( هنگام خوردن غذا)

Picture12

طرز تهیه:

 

ابتدا ماهیچه را ریز کرده وبا پیاز کاملا بپزید, سپس برنج راهمراه کره اضافه کنید تا مثل کته پخته ونرم شود ودم بگذارید. هنگام دادن غذا کره را اضافه کرده وهمراه ماست به کودک بدهید.

m

 

ارزش غذایی کته ماهیچه( پخته شده با مقادیرفوق) :

۱ (میلی گرم) آهن ۲۸۵ (کالری) انرژی
۱۶ (میلی گرم) کلسیم (گرم) پروتئین
۱۳۸(رتینول اکی والان) ویتامینA (گرم) چربی
(میلی گرم) ویتامینC ۳۲ (گرم) کربوئیدرات

 

 

 

 

فیسبوک
تلگرام
توئیتر
لینکداین
واتساپ
ایمیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

نوشته های مرتبط

نوشته های این نویسنده

مهدک مراقبت‌های همه جانبه دوران کودکی

مراقبت برای رشد و تکامل کودکان خردسال (Early Childhood Development) فقط به آنچه در درون کودک می‌گذرد نمی‌پردازد. بلکه به آنچه کودک شما برای رشد و نمو خود به آن نیاز دارد توجه دارد. برای اینکه کودک بتواند بگونه‌ای سالم و طبیعی تکامل یافته و یاد بگیرد، تنها کافی نیست که نیاز‌های اولیه و اصلی برای نگهداری، تغذیه و سلامتی او تامین شوند، بلکه لازم است نیازهای او برای تاثیر متقابل، تقلید، عواطف، ایمنی و یادگیری در اثر کشف و جستجو نیز برآورده شود.