در این دوره ماست شیرین به مقدار 2 قاشق مرباخوری به همراه سوپ داده شود. همچنین پوره سیب زمینی و پوره هویج نیز به برنامه غذایی روزانه کودک اضافه شود. مقدار انرژی هر قاشق غذا خوری پوره سیب زمینی و پوره هویج به ترتیب در حدود 12 و 11 کیلوکالری بوده و مقدار مطلوب مصرف آنها در هر نوبت درحدود 6 تا 8 قاشق غذاخوری است.همچنین :
- هر سه روز یکبار می توان جو و بلغور گندم را که قبلا پخته و نرم شده است به اندازه یک قاشق مرباخوری به سوپ اضافه نمود.
- از این سن میتوان یک قاشق مرباخوری کره یا روغن مایع به تمام غذاهای کودک اضافه کرد. البته اگر مقدار چربی غذا زیاد باشد کودک زودتر احساس سیری می کند و در نتیجه ممکن است غذای کافی برای تامین املاح و ویتامین دریافت نکند (زیرا غذای کمتری خواهد خورد). بنابراین در افزودن روغن یا کره به غذای کودک نباید زیاده روی نمود.
- انواع دیگر پوره ها نظیر پوره کدو حلوایی را نیز می توان به کودک داد.
به عنوان مثال برنامه غذایی شیرخوار در این سن می تواند به شرح زیر باشد : جدول 6.