حلیم گندم مواد لازم:
گوشت ۳۰ گرم معادل ۱ تکه خورشتی لوبیا سفید وکشاورزی ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذاخوری گندم نیم کوب ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق غذاخوری پیاز ۵ گرم معادل یک چهارم پیاز کوچک سیب زمینی ۵۰ گرم معادل ۱ عدد کوچک کره ۱۰ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری پر طرز تهیه : لوبیا را که قبلا خیس گذاشته اید, با گوشت, پیازوگندم بپزید. بعد از اینکه این موادکاملا پخته شد ,سیب زمینی را ریز کرده وداخل غذا بریزید ودر انتها کره را اضافه کنید. ارزش غذایی آبگوشت گندم (پخته شده با مقادیر فوق): ۴ (میلی گرم) آهن ۲۹۰ (کالری) انرژی ۲۸ (میلی گرم) کلسیم ۸ (گرم) پروتئین (رتینول اکی والان) ویتامینA 10 (گرم) چربی ۴ (میلی گرم) ویتامینC 39 (گرم) کربوئیدرات
طرز تهیه :
لوبیا را که قبلا خیس گذاشته اید, با گوشت, پیازوگندم بپزید. بعد از اینکه این موادکاملا پخته شد ,سیب زمینی را ریز کرده وداخل غذا بریزید ودر انتها کره را اضافه کنید.
ارزش غذایی آبگوشت گندم (پخته شده با مقادیر فوق):
4 (میلی گرم) آهن ۲۹۰ (کالری) انرژی
28 (میلی گرم) کلسیم ۸ (گرم) پروتئین
(رتینول اکی والان) ویتامینA 10 (گرم) چربی
4 (میلی گرم) ویتامینC 39 (گرم) کربوئیدراتیم