در این سن می توان زرده تخم مرغ پخته (حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده و به خوبی پخته شده باشد) را به برنامه غذایی شیرخوار اضافه کرد. از اندازه یک نخود در روز اول شروع شود و البته به تدریج می توان در یک نوبت تغذیه شیرخوار یک زرده کامل را نیز به او داد.
- زرده تخم مرغ پخته ابتدا با شیر مادر یا آب جوشیده نرم و حل شود و سپس به شیرخوار داده شود.
- در شیرخواران ۹ تا ۱۲ ماهه می توان در هر وعده تا یک و نیم عدد زرده تخم مرغ هم به کودک داد.
- دادن سفیده تخم مرغ تا پایان یکسالگی توصیه نمیشود چون احتمال دارد در کودک حساسیت ایجاد کند.
- در این سن بهتر است شیرخوار روزانه ۵ نوبت با انواع غذاهای کمکی ( فرنی ساده، فرنی بادام ، سوپ و زرده تخم مرغ ) تغذیه شود.
- به سوپ کودک می توان سبزی های نشاسته ای نظیر سیب زمینی و نخود فرنگی را نیز اضافه کرد.